Agricolle

 

    Agricolle este un produs cu un mecanism de acţiune complet natural, bazat pe proprietăţile mai multor polizaharide vegetale, pentru prinderea de insecte mici precum afidele, musculiţa albă, purici, păduchi, etc. pe plante, sol sau alte suprafeţe.

   Agricolle se aplică pe majoritatea culturilor de legume, căpșuni, pomi fructiferi precum şi arbuşti ornamentali. Agricolle nu a fost testat pe întreaga gamă de culturi, varietăţi, tipuri de insecte fitofage şi condiţii în care poate fi utilizat şi, prin urmare, se recomandă ca înainte de aplicare să se efectueze un test pe o suprafaţă mică a culturii respective. Nu se recomandă utilizarea Agricolle pe plante ornamentale şi culturi în perioada de înflorire, fără să fi fost testate în prealabil posibilele efecte ale preparatului. Produsul este prietenos cu mediul înconjurător şi pe deplin compatibil cu strategiile ecologice de combatere a dăunătorilor (IPM şi control biologic), precum şi cu utilizarea bondarilor şi a altor polenizatori.

INSTRUCŢIUNI DE APLICARE

  • Agitaţi ambalajul înainte de utilizare.image1
  • Folosiţi echipamente curate şi nu amestecaţi cu alte preparate.
  • Aplicaţi Agricolle dimineaţa sau după-amiaza târziu, când insectele sunt mai puţin active.
  • Nu se aplică în condiţii de soare puternic sau la temperaturi de peste 30o C.

Agricolle prinde în mod mecanic insectele mici şi de aceea este necesară buna umectare şi acoperire a întregii plante şi a suprafeţelor de aplicare.

ADMINISTRARE: 30ml/ 10 litri de apă

Datorită mecanismului său de acţiune, Agricolle nu este considerat produs de uz fitosanitar şi nu se încadrează în obiectivele regulamentului CE 1107/2009 (SANCO 6621/99 rev. 31) şi, prin urmare, nu necesită aprobare.