Despre noi

despre
Firma s-a infintat in anul 2003 pe o structura a unei societati mai vechi, avand ca principal obiect de activitate producerea, procesarea si comercializarea semintelor de legume.

In anul 2004 am considerat necesara introducerea in activitatea de comercializare a pesticidelor si fertilizantilor ca o cerinta a pietei in continua dezvoltare din acest domeniu.

In prezent firma PATRU AGRO SRL distribuie seminte, pesticide, fertilizanti si alte produse pentru agricultura venind in ajutorul fermierilor in scopul realizarii de recolte performante calitativ si eficiente din punct de vedere economic.

Obiectivul nostru consta in satisfacerea cerintelor fermierilor prin produse si consultanta oferita astfel incat acestia sa practice o agricultura moderna si eficienta.

PATRU AGRO SRL lucreaza cu un numar mare de fitofarmacii din intreaga tara, producatori directi dar si cu detinatori de mici proprietati asigurand transportul si distribuirea produselor solicitate.

PATRU AGRO SRL isi propune sa ofere partenerilor nostri promptitudine, seriozitate, programe pentru realizarea de productii diferentiate pe zone de cultura si posibilitati financiare.

Firma PATRU AGRO SRL a dobandit deja notorietate pe piata romaneasca prin practicarea unor preturi modice, scutind in mare masura pe beneficiari de consumul inutil de timp si de cheltuieli pentru deplasari in vederea aprovizionarii.