Tecnokel amino CaB

TECNOKEL AMINO CaB
Previne si corecteaza deficientele de calciu si bor

Creşte fermitatea fructelor şi calitatea post recoltare. Creşte rezistenţa la crăpare. Control asupra disfuncţiilor fiziologice asociate de lipsa de calciu.

Este recomandat pentru toate tipurile de culturi agricole: legume, pomi fructiferi, struguri/vie, plante ornamentale, etc.

Aplicare foliară: rata de aplicare depinde de tipul de cultură, stadiul de dezvoltare şi severitatea deficienţei. Se recomandă ca supliment pentru programele standard de fertilizare. Pentru obţinerea rezultatelor optime aplicaţi produsul în faza de crestere, după irigare sau ploaie naturală.

Specia Scop Momentul aplicarii
Grupa I Legume (pepeni, tomate, castraveţi, ardei, dovlecel, fasole, mazăre, etc.) Sporeste fermitatea fructelor, imbunatateste fructificarea si rezistenta la crapare La prima fructificare si la intervale de 7-10 zile
Grupa II Legume (mazare, fasole, arahide) Reduce necroza foliara La inflorire si la intervale de 7-10 zile
Grupa III Legume (salata, varza, patrunjel frunza, telina.) Sporeste rezistenta la crapare, autosustinerea si rezistenta la degradare in interior La 7-10 zile de la transplantare si la intervale de 7-10 zile. 2-3 aplicari pe durata ciclului de productie.
Cartofi Reduce petele maronii din interiorul tuberculilor Aplicati la initierea tuberculilor, formarea stolonului, la 8-10 frunze si apoi la fiecare 10-14 zile.
Pomi fructiferi Imbunatateste fermitatea si sporeste rezistenta la crapare Lacaderea petalei si la intervale de 10-14 zile
5L-tecnokel-amino

Pentru alte tipuri de culturi vă rugam să vă adresaţi distribuitorului DVS.
Rata de aplicare:
Deficienţă moderată de calciu 2-3 L/ Ha (0.2-0.3 L / 1000m2);
Deficienţă severă de calciu 3-4 L/ Ha (0.3-0.4 L / 1000m2);
Se recomandă aplicare foliară în cazul în care se doreşte o corecţie rapidă.

Aplicare radiculară: Pentru a fi absorbit de sol Tecnokel Amino CaB trebuie să ajungă în zona rădăcinii. Este destinat ca supliment pentru toate programele de fertilizare şi poate fi aplicat prin injectare, irigare cu picătura sau fertirigare. Rata de aplicare depinde de condiţiile solului şi metoda de aplicare.
Rata de aplicare:
Deficienţă moderată de calciu 2 L / Ha (0.2 L / 1000m2);
Deficienţă severă de calciu 3 L / Ha (0.3 L / 1000m2).

Analiza garantată a compoziţiei Tecnokel Amino CaB:
Oxid de calcio (CaO) 10% w/w
Bor (B) 0.2% w/w
L-Aminoacizi 6% w/w
EDTA (Ethylenediamine tetracetic acid)